Webwinkel

Diensten

Lekdetectie

Meten en monitoren

Instrumenten

Flowmeters

Dauwpuntsensoren

Restolie sensoren

Multimeters

Optimalisatie

Software

Accessoires

Filters

Persluchtfilters

Vacuümfilters

Koppelingen

eSafe koppelingen

eSafe nippels

eSafe multilink

Stream-Line

Blaaspistolen

Slang en haspels   • Serie 320
  • Serie 410
  • Slanghaspel
  • Slang

Condensaat

Condensaataftappen

Olie-/waterscheiders

Home  >  Koppelingen  >  Slang en haspels

CEJN Slang en slanghaspels

Slangset: Voorgemonteerde slang en koppeling combinaties voor onmiddelijk gebruik

Elke set bevat een CEJN polyurethane slang, Stream-Line koppelingen, nippels en draaibare adapters welke herbruikbare, lekvrije slangaansluitingen vormen. Elke set is onmiddellijk klaar voor gebruik wat de klant verzekert dat er geen missende onderdelen zijn, gereedschap is zelfs overbodig voor de montage. De onderdelen van de set zijn herbruikbaar en luchtdicht en hebben geen verdere aanschroeving of onderhoud nodig.

slang infopaginaSlanghaspel

De hoge kwaliteit CEJN slanghaspels bevatten een welvoorziene lengte CEJN polyurethane slang welke makkelijk om- en af de haspel te winden is. Het lichte design van de polyurethane slang maakt het zeer flexibel en zijn gladde buitenkant zorgt voor een feilloze voedingtoepassing zonder verwikkeling van de slang. De polyurethane slang geeft een hoge flow rate en uitstekende weerstand tegen olies, oplosmiddelen en andere niet-waterhoudende oplossingen.

Een robuuste behuizing beschermt het slang- en haspelmechanisme van viezigheid wat tot beschadiging zou kunnen leiden. De haspels kunnen zonder aanpassing zowel op het plafond en de muur worden gemonteerd en verzekeren een volle 300-graden bewegingsruimte.

Slang

Het CEJN slangassortiment biedt verschillende soorten polyurethane (PUR) slangen voor specifieke toepassingseisen, inclusief recht gevlochten, recht standaard en spiraal standaard.

CEJN PUR slangen hebben een licht gewicht, zijn extreem flexibel en hebben een zeer goede terugverende functie wat ze perfect maakt voor klein en lichtgewicht pneumatisch gereedschap. Ze zijn schuurresistent en scoren hoog op impactsterkte en trek- en scheurvastheid. De lange levensduur en uitstekende verouderingseigenschappen van CEJN PUR slangen maken slangvervanging zeldzaam. CEJN PUR slangen blijven flexibel na intensief gebruik en houden het tot 10 keer langer vol dan de conventionele PUR slang.

Klik op onderstaande rubrieken, om onze producten te bekijken:

- Slang serie 320
- Slang serie 410
- Slanghaspel
- Slang

 

 

WINKELWAGEN

Subtotaal: € 0,00
0 bestelregels

Alle prijzen in euro excl btw

Brochure downloaden
Catalogus downloaden

Contact

Tel +31 (0)77 7676276

Naar de contactpagina...