Webwinkel

Diensten

Lekdetectie

Meten en monitoren

Instrumenten

Flowmeters

Dauwpuntsensoren

Restolie sensoren

Multimeters

Optimalisatie

Software

Accessoires

Filters

Persluchtfilters

Vacuümfilters

Koppelingen

eSafe koppelingen

eSafe nippels

eSafe multilink

Stream-Line

Blaaspistolen

Slang en haspels

Condensaat

Condensaataftappen

Olie-/waterscheiders

Home  >  Nieuws  >  Laatste nieuwsbrief

Onze laatste nieuwsbrief

Jaargang 8, nummer 17, september 2015.
 

Nieuwe CS-iTEC catalogus 2015/2016 is uit

De nieuwe CS-iTEC catalogus is uit en staat als pdf-document op onze website. Deze catalogus biedt een compleet overzicht van alle producten en accessoires uit het uitgebreide CS-iTEC assortiment. De nieuwe producten, dit voorjaar met trots gepresenteerd zijn tijdens de Hannover Messe, hebben eveneens een prominente plek in deze brochure. U vindt hierin onze nieuwste aanwinst, de flowmeter voor het meten van 'natte perslucht', de restoliesensor en de uiterst gebruikersvriendelijke full colour touchscreen displays.

 

CS-iTEC, een korte introductie

Sinds 2005 ontwikkelt en produceert CS-iTEC innovatieve- en kwalitatief hoogwaardige meetinstrumenten voor perslucht systemen en gassen. Zoals u wellicht weet werkt Ants Technology & Consulting B.V. al vele jaren samen met CS-iTEC. Dit resulteerde in het importeurschap voor de Benelux.

Een van de redenen voor dit importeurschap zijn de gezamenlijke kernwaardes. Zowel CS-iTEC als Ants hechten veel waarde aan kwaliteit. Tegelijkertijd staat klantgericht denken en handelen hoog in beide vaandels geschreven. Service betekent voor ons: dicht bij de klant staan, goed luisteren naar wensen en behoeften en die vertalen in goed werkende, doordachte en eenvoudig te bedienen producten en diensten met een uitstekende prijs/prestatie verhouding.

Met productie en kantoren in Duitsland (Buggingen Baden Württemberg) en China (Shenzhen), dochterondernemingen in diverse landen en een internationaal professioneel partnernetwerk staat CS-iTEC heel dicht bij haar klanten. Deze jarenlange samenwerking staat garant voor een professionele en zeer klantgerichte werkwijze.

 

S551 Perslucht analysekoffer

De ideale datalogger voor energie-analyses (volgens de ISO 50001 normering) en luchtcontroles (ISO 11011).

Eenvoudig in gebruik
Sluit de sensor aan en begin direct met het registreren van data. Deze uiterst gebruikersvriendelijke datalogger hoeft niet geprogrammeerd of geconfigureerd te worden. Dankzij het intuïtieve kleuren touchscreen is de S551 datalogger uiterst gebruiksvriendelijk.

Flexibel
Makkelijk aan te sluiten sensoren voor het uitvoeren van alle benodigde metingen (perslucht, luchtverbruik, energieverbruik, druk, temperatuur, e.v.). Meerdere loggers kunnen worden gecombineerd: geen noodzaak voor lange kabels van de sensor naar de logger.

Veilig
Stroomonderbreking en/of fluctuatie heeft geen effect op de werking. Dankzij de ingebouwde accu is backup-stroom beschikbaar.

Efficiënt
S 551 werkt op locatie. De data-analyse vindt op kantoor plaats. Het volledig softwarepakket bestaat uit CSM-S voor standaardanalyse en CAA voor persluchtonderzoek-analyses.
De S 551 wordt geleverd met een hoge resolutie 5'' kleurentouchscreen. Verbinding worden zo eenvoudig mogelijk gemaakt. CS-iTEC intelligente sensoren worden (draadloos) automatisch herkend wanneer de unit wordt ingeschakeld. Na instellen van de sensor is de datalogger klaar voor gebruik en kan in principe oneindig veel data opslaan.

Afstand monitoren
S 551 kan meetgegevens en statusinformatie via internet verzenden naar een externe server. Hierdoor kan de gebruiker op afstand het systeem bewaken.

 

AQMS perslucht analyse

Recentelijk hebben wij bij een aantal klanten metingen uitgevoerd en hieruit blijkt dat de geïnstalleerde compressoren niet aansluiten bij de persluchtbehoefte. Dit heeft tot gevolg

  • Een te hoge aanschafprijs
  • Onnodig (extra) onderhoudskosten
  • De compressor wordt 'misbruikt' en gaat mogelijk stuk
  • Een torenhoge energierekening

Dit repareren wordt vaak achterwege gelaten of wordt slechts ten dele uitgevoerd, omdat er onvoldoende reparatiecapaciteit binnen het bedrijf is, en de dagelijkse waan van de dag het repareren snel naar de achtergrond doet verdwijnen. Op deze manier is een lekkageonderzoek weinig effectief en leidt tot frustratie en onnodig geld uitgeven. Bespaar u deze frustratie.

Zelfs bij compressoren met relatief kleinere vermogens van 7,5 kW tot 22 kW loont het absoluut de moeite om eens kritisch te kijken wat daadwerkelijk nodig is. Dit in combinatie met een gecontroleerd lekdicht persluchtsysteem kan heel veel verschil maken.

Hoe is dit bij u gesteld? Voldoet de kwaliteit van de perslucht aan de gestelde eisen? Hoe hoog lopen de besparingen op die we bij u kunnen realiseren?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een persluchtcheck. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 077-7676276, faxnummer 077-7676286 of per mail: info@ants-tech.nl

 

 
Bovenstaande aanbieding geldt tot 14 oktober 2015.

 
 
 

WINKELWAGEN

Subtotaal: € 0,00
0 bestelregels

Alle prijzen in euro excl btw

Brochure downloaden
Catalogus downloaden

Contact

Tel +31 (0)77 7676276

Naar de contactpagina...