Webwinkel

Diensten

Lekdetectie

Meten en monitoren

Instrumenten

Flowmeters

Dauwpuntsensoren

Restolie sensoren

Multimeters

Optimalisatie

Software

Accessoires

Filters

Persluchtfilters

Vacuümfilters

Koppelingen

eSafe koppelingen

eSafe nippels

eSafe multilink

Stream-Line

Blaaspistolen

Slang en haspels

Condensaat

Condensaataftappen

Olie-/waterscheiders

Home  >  Nieuws  >  Berichten

Nieuwsberichten

Persbericht -  Beesel, 25 Mei 2016

‘Eenvoudige maatregelen leiden direct tot enorme energiebesparingen’

 foto nieuwsbericht 28-6-16

Perslucht heeft veel diverse toepassingen zoals het oppompen van banden tot het beademen van patiënten in een OK. Perslucht is echter één van de meest dure energievormen die er zijn. Bij deze energievorm wordt stroom omgezet in perslucht. Gemiddeld tien procent van de energierekening van een bedrijf dat perslucht gebruikt, bestaat uit kosten voor het opwekken en conditioneren van deze perslucht. Besparen van perslucht leidt direct tot minder stroomverbruik en reduceert daarmee de CO² uitstoot. Gemiddeld genomen kan iedere installatie een besparing tot ca. 34% realiseren. Norbert Rozemeijer van Ants Technology & Consulting B.V. zal in Doe Maar Duurzaam! laten zien hoe je besparing tot stand kunt brengen.

Zondag 29 mei om 12.30 uur te zien in Doe Maar Duurzaam! bij RTL 7
of klik hier om het filmpje alsnog te bekijken.

 __________________________________________________________________________

Artikel in Dagblad de Limburger - Zaterdag 13 december 2014

Onafhankelijk advies deskundige
 
Norbert Rozemeijer van Ants in Beesel was donderdag de hele dag bij Sibelco in Maastricht, actief in mineralen voor de industrie.

Rozemeijer adviseert en informeert het bedrijf rond de aanschaf van een nieuwe compressor. Ook de rest van de firma werd in één moeite door aan een zogeheten audit onderworpen. "Rozemeijer preekt niet voor eigen parachie, adviseert objectief en onafhankelijk. Leveranciers van compressor willen juist zo veel mogelijk verkopen", zegt Jos Wauters van Sibelco. Het inhuren van Ants, zo beaamt Wauben, kan Sibelco veel geld schelen. "Ook kunnen we zo laten zien dat Sibelco serieus bezig is met de doelen van een overheidsprogramma om de uitstoot van CO2 te reduceren.

Klik hier om het hele artikel uit het Dagblad de Limburger te lezen (PDF document).

 __________________________________________________________________________

Persbericht -  Beesel, 10 oktober 2012

ANTS Technology & Consulting is verhuisd naar Beesel  
 
De gemeente Beesel is sinds 10 oktober een bijzonder bedrijf rijker. Ants Technology & Consulting was in Swalmen letterlijk uit haar jasje gegroeid en vond, op de Cruysbergstraat 9 in Beesel, een modern pand dat volledig aan de verwachtingen, milieuwensen en ambities voldeed.

Ants is gespecialiseerd in persluchtoptimalisatie en is in meer dan 12 landen actief. Ze zijn kind aan huis bij tal van grote multinationals, maar ook bij regionale MKB bedrijven weten ze forse besparingen te realiseren. Dat is niet alleen goed nieuws voor ondernemers, die vele duizenden euro’s weten te besparen, maar ook voor het milieu. Zo is vanaf 2011 ruim 40.000 ton aan CO2 uitstoot voorkomen. Dit staat gelijk aan de jaarlijkse uitstoot van 10.000 gezinnen. Persluchtoptimalisatie zet meer zoden aan de dijk dan een setje spaarlampen aanschaffen.“In 2012 hebben we tal van opdrachten uitgevoerd, maar we zijn nog geen enkel bedrijf tegengekomen waar we geen concrete besparing hebben weten te realiseren. Op onze website staat dan ook, zwart-op-wit, de Ants-Garantie. Wanneer de onderzoekskosten hoger zijn dan het besparingspotentieel, dan betaalt u niets. Deze garantie is uniek in persluchtland.” aldus Norbert Rozemeijer, directeur Ants Technology & Consulting.

e-mail      info@ants-tech.nl
website     www.ants-tech.nl

Einde persbericht.

Ants filterelementen programma

De wereld van persluchtfilter producenten is de afgelopen jaren enorm in beweging geweest en het is voor de gebruiker vaak een hele opgave het juiste filterelement te vinden.

Efficiënte en betrouwbare filters zijn onmisbaar om uw kostbare perslucht- en vacuümnetwerken te beschermen. Wij hebben hiervoor een compleet, uitgekiend alternatief filterprogramma opgesteld voor alle gangbare merken.

Ants perslucht- en vacuümfilterelementen bieden een veilige en efficiënte oplossing in combinatie met een hoge vuilopname. Door de juiste materiaalkeuze en componenten hebben de filterelementen een hoge thermische- en chemische weerstand.

Klik hier voor meer informatie

WINKELWAGEN

Subtotaal: € 0,00
0 bestelregels

Alle prijzen in euro excl btw

Brochure downloaden
Catalogus downloaden

Contact

Tel +31 (0)77 7676276

Naar de contactpagina...